Velkommen til HJEMME HOS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Møbler, lamper m.m. til dit hjem

HJEMME HOS Bornholms Bolighuse i Aakirkeby finder du alt i møbler, lamper m.m. til dit hjem. Her er møbler i forskellige stilarter fra flere forskellige producenter – heraf flere danske, så her kan du finde præcis de møbler, der passer dine behov, dine personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig.

Find inspiration i vores store udstilling

Kom på opdagelse og blive inspireret i vores store udstilling – her får du også Bornholms bedste og mest erfarne rådgivning. Vi har solgt møbler i mere end 25 år og kender alt til materialer, pleje og fagligt møbelhåndværk.

Vi er en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Det hjælper os med at følge udviklingen, så vi altid kan tilbyde det bedste og nyeste inden for møbler og boligindretning.

Få dine nye møbler leveret

Når du handler HJEMME HOS Bornholms Bolighuse betaler du først for varerne, når du får dem leveret. Og leveringen den er gratis! Her er let at komme til fra hele Bornholm, så kig ind HJEMME HOS Bornholms Bolighuse på Nordvangen 6 i Aakirkeby og bliv inspireret af vores store sortiment.

 

HJEMME HOS Bornholms Bolighuse
Nordvangen 6
3720 Aakirkeby

Tlf. 56 91 10 90

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

123

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image

123